MAANRAKENNUSTYÖT JA ELEMENTTIASENNUKSET OULUN SEUDULLA

Ota yhteyttä

Jätä maanrakennus ammattilaisen huoleksi

Monipuoliset asennukset ammattitaidolla


Oletko asiantuntevaa ja kokenutta elementtiasennusten ammattilaista vailla? Hannu Pirttisalo on valmiina palvelemaan sinua ja toteuttaa monipuoliset betoni- ja puuelementtien asennukset Oulun ja Pyhännän seudulla tai naapurikuntien alueella. Olemme tunnettuja alan toimijoita, ja meillä on vuosien myötä karttunut osaaminen erilaisilta työmailta sekä haastavistakin rakennusprojekteista.

 

Suunnittelemme tarkkaan kaikki asennustyöt ja otamme tärkeät yksityiskohdat huomioon riskien välttämiseksi. Valitsemme kuhunkin projektiin juuri tarkoituksenmukaisen kaluston. Panostamme myös huolellisuuteen, ja pitkä kokemuksemme takaa sen, että työmme jälki on huippuluokkaa. Meidän avullamme elementtiasennuksesi onnistuvat varmasti.

 

Elementtiasennusten lisäksi meiltä hoituvat kaikki erilaiset maanrakennustyöt, kaivinkonetyöt ja nostotyöt kokonaisvaltaisena palveluna toiveidesi mukaan.

Vuosien kokemus maanrakennustöistä

Jos olet vailla asiantuntevaa ammattilaista erilaisiin maanrakennusprojekteihin, meiltä löytyvät juuri sinulle sopivat tekijät ja palvelut. Suunnittelemme ja toteutamme kanssasi erilaiset pohjarakentamishankkeet, salaojitukset tai piha- ja viherrakentamishankkeet vuosien kokemuksella. Voit jättää maanrakennustyöt turvallisin mielin alan osaavan ammattilaisen tehtäväksi, sillä asiat hoituvat varmasti oikein ja sovittujen aikataulujen mukaan, työn erinomaisesta lopputuloksesta tinkimättä.

 

Palvelemme sinua haastavissakin projekteissa joustavasti ja nykyaikaisella kalustolla niin, että työt hoituvat sujuvasti ja turvallisesti alusta loppuun saakka. Tavoitteenamme on aina, että asiakas on tyytyväinen työmme jälkeen, joten työmoraalimme on korkea. 

Laaja toimialue

Toteutamme monipuoliset elementtiasennukset ja maanrakennuspalvelut Pyhännältä käsin Oulun seudulla yli 100 kilometrin toimintasäteellä, joten tulemme kalustomme kanssa myös Iisalmeen, Kajaaniin ja muihin naapurikuntiin.

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Oli kyse sitten pienestä tai suuresta projektista, me voimme auttaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, tai pyydä suoraan tarjous! Osaava henkilökuntamme auttaa sinua elementtiasennustesi kaikissa vaiheissa vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot

Miksi valita Hannu Pirttisalo?

työkokemuskuvake

Pitkä historia

Meillä on vuosien kokemus monipuolisista ja haastavista maanrakennusprojekteista. Pitkä kokemuksemme takaa sen, että työmme jälki on aina huippuluokkaa.

kaivuutyökuvake

Tunnettu alallaan

Olemme vakiintunut alan toimija, jonka nimi on laadun tae. Olemme tunnettuja siitä, että suunnittelemme ja toteutamme kaikki maanrakennusprojektimme aina huolellisesti ja ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen.

toimialuekuvake

Laaja toimialue

Toimimme Pyhännältä käsin jopa 200 kilometrin toimintasäteellä, joten tulemme kalustomme kanssa Oulussa ja sen naapurikuntien alueella sijaitseviin työkohteisiin.