Raskaan kaluston korjaamo palvelee Mustasaaresta käsin koko Pohjanmaan seudulla

Vamu Truckservice & Parts Oy Ab on vuodesta 2010 asti toiminnassa ollut raskaan kaluston korjaamo Mustasaaressa, Vaasan seudulla. Olemme käytettävissäsi koko Pohjanmaan seudulla ja tarvittaessa pääsemme liikkumaan huoltoautolla suoraan luoksesi. Raskaan kaluston huoltojen ja korjausten lisäksi saat meiltä varaosa- ja hydrauliikkapalvelut, renkaat ja rengashuollot sekä hitsauspalvelut. Olemme Engconin sopimushuolto, mutta korjaamme myös kaikkien muiden merkkien koneita. Erikoisosaamiseemme kuuluvat muun muassa kaivinkoneiden kauhanpyörittäjien korjaus ja huolto. Teemme osaavasti myös kuorma-autojen huollot
ja korjaukset – niin määräaikaishuollot kuin vaativatkin korjaustyöt.

 

Kun tarvitset kokenutta korjaajaa, ota yhteyttä Vamu Truckservice & Parts Oy Ab:hen ja saat meistä itsellesi pitkäaikaisen kumppanin. Saat meihin nopeimmin yhteyden puhelimitse, mutta voit myös toki lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen, niin me palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  

 

 

 

 

 

 

 

Huoltoautolla suoraan kentälle

Tärkeä tekijä palveluidemme tuottamisessa on oma huoltoautomme, jolla pääsemme asiakkaan luokse sinne, missä huoltoa tai korjausta tarvitaan. Tämä säästää aikaasi ja kustannuksiasi merkittävästi, kun sinun ei tarvitse huolehtia kaluston siirtämisestä kaikissa tapauksissa. Huoltoautomme lähtee kentälle nopealla varoitusajalla eikä jätä sinua pulaan!

Kaivinkoneiden kauhanpyörittäjien korjaus ja huolto

Olemme erikoistuneet kaivinkoneiden kauhanpyörittäjien korjaukseen ja huoltoon. Kauhanpyörittäjiä valmistaa Engconin lisäksi moni muu valmistaja. Me huollamme ja korjaamme kaikkien merkkien tuotteet. Tarvittaessa saat meiltä myös pelkät varaosat pyörittäjääsi.

 

Kauhanpyörittäjien korjaus on oma taiteenlajinsa, joten mikäli haluat, että laitteesi saadaan varmasti toimimaan kunnolla, valitse kokenut toimija kuten Vamu Truckservice & Parts Oy Ab!

Huollot ja korjaukset

Engconin sopimushuolto

Olemme Engconin valtuuttama sopimushuolto. Engcon on kansainvälinen konserni, joka keskittyy laadukkaiden työkoneiden valmistamiseen. Engconin tarina johtaa juurensa jo vuoteen 1990 ja tavoitteeseen kehittää kaivuukoneille tarkoitetun, kallistuvan ja pyörivän laitteen tuotantoa. Tänä päivänä heidän laitteensa edustavat alan parhaimmistoa.

 

Tutustu tarkemmin Engconiin heidän omilla sivuillansa ja ota yhteyttä meihin, mikäli tarvitset omalle laitteellesi huollon.

Engcon

Luotettava Kumppani

Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin luoma sähköinen palvelu, joka on perustettu helpottamaan tilaajavastuulain velvoitteiden noudattamista. Tämä palvelu kerää Luotettaviksi Kumppaneiksi liittyneiden yritysten tilaajavastuutiedot, joista koostetaan raportti. Tällä tavalla yritysten tilaajavastuutiedot ovat nähtävissä Raportti-palvelussa ja palvelun tilaaja voi ladata ja tallentaa ne itselleen. Vamu Truckservice & Parts Oy Ab on ollut Luotettava Kumppani toimintansa alusta saakka, joten voit luottaa toimintaamme varmuudella.

Vastuu Group

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.